Agenda

Us presentem l'agenda de l'Aula de Teatre! Aquí us llistarem totes les propostes que oferim a través del Club de l'Espectador, del Club de Lectura, Artista a la Vista... Preneu nota, preneu! En quina us agradaria participar?

 


PRIMAVERA 2021
 

23-28 de febrer: Encara hi ha algú al bosc

Autoria: Anna Maria Ricart Codina

Direcció: Joan Arqué Solà

Dramatúrgia: Anna Maria Ricart Codina

Amb: Montse Esteve, Judit Farrés, Ariadna Gil, Erol Ileri, Òscar Muñoz, Pep Pascual i Magda Puig

El relat de les supervivents de la violència sexual a la guerra dels Balcans en diàleg amb una autoficció de la dramaturga Anna Maria Ricart Codina i l’equip de Cultura i Conflicte.

Va passar al cor d’Europa, a dues hores d’avió de Barcelona. Aquí gaudíem de l’eufòria olímpica. A Sarajevo l’havien viscuda uns anys abans. De sobte, la TV ens servia imatges dels camps de concentració a Bòsnia i Hercegovina, barrejades amb el recompte de medalles olímpiques a Barcelona. El novembre de 2020 farà 25 anys que va acabar oficialment aquella guerra, on entre 25.000 i 50.000 nenes i dones van ser violades com a estratègia de neteja ètnica. Els focus i les càmeres ja no hi són. Però, ha acabat la guerra per a les supervivents i per als fills i filles nascuts d’aquelles violacions?

Funció amb instituts i col·loqui posterior

 • Quan: divendres 26 de febrer a les 10 h del matí.
 • On: Teatre Municipal el Jardí.

Col·loqui postfunció

 • Quan: divendres 26 de febrer a les 20 h del vespre.
 • On: Teatre Municipal el Jardí.

Exposició Encara hi ha algú al bosc

 • Quan: de dimarts a diumenge (horari a concretar).
 • On: Auditori Caputxins.

5 de març: 360 grams

Autoria: Ada Vilaró

Direcció i creació: Maria Stoyanova, Vero Cendoya i Ada Vilaró

Repartiment: Ada Vilaró

Amb només un pit, el cos no deixa de ser bell. Quan la vida et parteix en dos es desplega davant teu l’oportunitat de travessar el dolor i redescobrir el misteri de la bellesa. Una bellesa política que combat la superficialitat i desafia els estereotips. Una bellesa que és el que és, amb la seva diferència. Una veritat que abraça i estima la vida.

La teva mirada compta, és important, suma. I com diu John Berger “No estic despullada tal com sóc, sinó que estic despullada tal com tu em veus”. 360 grams és un projecte que neix d’una experiència personal d’Ada Vilaró, molt íntima i fràgil i que, per primera vegada, s’atreveix a compartir.

Col·loqui postfunció

 • Quan: divendres 5 de març a les 20 h del vespre.
 • On: Teatre Municipal el Jardí.

13 de març: Fins i tot la Foscor ( Even the Darkness) – 25è Circ d'Hivern

Direcció: Philine Dahlmann y Eva Ordóñez.

Artistes: Emiliano Pino, Dominique Joannon, Laura Espósito, Julie Bergez, Elise Bjerkelund, Junyi Sun.

Coreografia: Junyi Sun en col·laboració amb la companyia.

És un espectacle de circ contemporani que ens parla de la història cultural i religiosa d’Occident des d’un llenguatge tragicòmic. Un viatge a través de diferents èpoques i referents, des dels inicis de la Humanitat fins al segle XX. Sis artistes sobre l’escenari i disciplines com el trapezi, la dansa, la contorsió, la corda volant, la música en directe i el teatre.

Col·loqui postfunció

 • Quan: dissabte 13 de març a les 19 h de la tarda.
 • On: Teatre Municipal el Jardí.

26 de març: La Tempesta

Companyia: Parking Shakespeare

Direcció: Marc Rosich

Repartiment: Òscar Bosch, Mireia Cirera, Ester Cort, Adrà Díaz, José Pedro García Balada, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Santi Monreal, Ricard Sadurní

Autor: William Shakespeare

Adaptació: Marc Rosich

Direcció artística: Pep Garcia-Pascual

Pròsper torna a aplegar-nos en una platea per compartir un altre cop amb tots nosaltres la història de la seva dissort i veure com convoca a la seva illa màgica els propis fantasmes. Aquest cop, però, un nou fantasma s’escola en la representació, el de la bruixa Sycorax, la mare de Caliban. El personatge, eternament silenciat pel relat masculí i demonitzat igual que a totes les dones titllades de bruixes, ara agafa veu per donar-nos la seva versió del fets.

La Tempesta és la darrera obra de Shakespeare i en la qual el bard mostra tota l’experiència acumulada al llarg de la seva vasta carrera, una peça misteriosa i ritual, que barreja pensar filosòfic i polític, recursos de comèdia, el romanç pastoral i la gran maquinària barroca, i on es confronten l’Art creat pels homes i les forces tel·lúriques de la Natura.

Col·loqui postfunció

 • Quan: divendres 26 de març a les 20 h del vespre.
 • On: Teatre Municipal el Jardí.

16 d'abril: De què parlem quan no parlem de tota aquesta merda

Autoria: La Calòrica

Direcció: Israel Solà

Text: Joan Yago

Amb: Xavi Francès, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Mònica López, Marc Rius i Júlia Truyol

De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda és una auca ecologista, un fals documental, una cursa desesperada entre escales i replans, una comunitat enfrontada al terrible repte d’organitzar-se abans que l’aigua els arribi al coll.

Alguna cosa fa pudor de podrit. No podem seguir negant l’evidència. Mentre nosaltres continuem aquí parlant de les nostres cabòries, la taca d’humitat s’estén, les canonades s’embossen, les parets s’esquerden... Reconèixer el problema és –ja ho diuen– el primer pas per solucionar-lo. Però estem realment disposats a fer el segon pas?

Col·loqui postfunció

 • Quan: divendres 16 d'abril a les 20 h del vespre.
 • On: Teatre Municipal el Jardí.

 


Més informació sobre el Club de l'Espectador
Més informació
 

Top