TEATRE ESCOLAR I EXTRAESCOLAR

 


L’Aula de Teatre, amb la seva voluntat d’apropar el teatre i les arts escèniques a tothom, té establert un seguit de convenis i col·laboracions amb escoles de tota la comarca per realitzar sessions de teatre extraescolars per als seus alumnes. Les sessions les imparteixen el mateix professorat de l’Aula de Teatre, format en arts escèniques i amb experiència professional en el sector. L’Aula roman oberta a qualsevol centre educatiu que vulgui incloure activitats teatrals com a part del seu currículum extraescolar.

A més, l’ATEB està dissenyant un projecte més específic per incloure el teatre i/o activitats teatrals dins de l’activitat lectiva, pròpiament, dels centres educatius que vulguin avenir-s’hi.
 


Més informació sobre el Teatre escolar i extraescolar
Més informació

Voleu que el vostre centre educatiu treballi conjuntament
amb l’Aula de Teatre Eduard Bartolí? Contacteu-nos!

Contacte

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top