TEATRE JOVES

Per als joves de l’Aula de Teatre, el teatre és una part important de les seves vides. Durant l’adolescència, es definirà si el teatre és una notable afició o una vocació vital. Per això, la formació de teatre per a joves està pensada per acompanyar l‘alumnat que vol enfocar el seu futur a les arts escèniques; però també per oferir un espai on socialitzar i divertir-se mentre s’aprèn i es treballa l’expressió oral i corporal, el treball en equip, les habilitats comunicatives, l’esperit crític... En definitiva, habilitats molt importants per al correcte desenvolupament de l’adolescent i de cara al seu futur.

En aquest sentit, l’Aula de Teatre ofereix cursos per a joves d’entre 12 i 20 anys, separats per franges d’edat, i dos grups transversals dedicats al teatre musical i a l’expressió corporal i vocal.
 


GRUP GALLINER
 


Divendres, de 18 a 20 h. De 12 a 14 anys.

El treball en grup és l’eix vertebrador de les sessions al Galliner. Treballarem escenes i improvisacions, crearem personatges i ens iniciarem en sistemes d’interpretació. Alhora, farem sortides a veure obres de teatre, i participarem en clubs de lectura teatrals i mostres en diferents espais de Figueres.

 


GRUP PLATEA
 


Dimecres, de 18 a 20 h. De 14 a 16 anys.

Emocionem-nos! En aquest grup, enfocarem les sessions a treballar l’expressió corporal i oral en profunditat, així com la improvisació i sistemes d’interpretació. Lligarem les sessions a lectures de teatre i assistirem a obres de teatre per seguir desenvolupant l’esperit crític i reflexiu.

 


GRUP ESCENARI
 


Dilluns, de 17 a 19 h o divendres, de 16 a 18 h. De 16 a 20 anys.

El grup de teatre dels més veterans! Amb l’objectiu de crear una obra en acabar el curs, l’alumnat aplicarà les seves habilitats artístiques i aprofundir encara més en les tècniques d'expressió oral i corporal a través de la creació en col·lectiu.

 


GRUP COS I VEU
 


Dilluns, de 18 a 20 h. De 12 a 18 anys.

Tothom qui fa teatre té en el cos i la veu les seves principals eines com a actrius i actors. Aquest curs de teatre especial està enfocat que els i les joves puguin aprofundir en les tècniques teatrals de cos i veu, treballar l’expressió oral i corporal de manera individual i també grupal.

 


GRUP BROADWAY
 


Dijous, de 18:30 a 20 h. De 14 a 20 anys.

El teatre musical és un gènere molt vistós, únic, molt estimat per a les persones properes al teatre. Això sí: demana unes habilitats i coneixements molt concrets. Aquest grup de teatre musical treballarà, sobretot, la interpretació de cançons tant de musical com de la cultura, en general; i ho farà de manera individual i grupal. Treballarem la tècnica vocal aplicada al cant, el llenguatge musical i l’escenificació i interpretació de cançons sobre l’escenari.


Més informació sobre els grups de Teatre Joves
Més informació


Vols formar part de l’Aula de Teatre de Figueres?

MATRÍCULA


Calendari

PLA DOCENT
 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top