TEATRE INFANTIL

Fer teatre és, bàsicament, jugar. Jugar a crear històries, imaginar móns impossibles, jugar a ser altres persones. Però, a més, fer teatre és aprendre: aprendre a gestionar les emocions, a treballar en equip, a comunicar-se, a expressar-se. El teatre es converteix, per als infants, en una activitat cabdal per enriquir el seu dia a dia i afavorir el seu ple desenvolupament, alhora que, en desenvolupar les habilitats comunicatives i creatives, els prepara de cara al futur.

L’Aula de Teatre ofereix formació de teatre per a nens i nenes des dels 4 fins als 12 anys. A part dels grups de teatre mixtes corresponents a cada edat, oferim el grup Paral·lel, per desenvolupar habilitats musicals i de cant.
 


GRUP MIMS
 


Dijous, de 17:30 a 18:30 h. De 4 a 6 anys.

Els i les més joves de l’Aula de Teatre! Començar a fer teatre des de petits desperta la sensibilitat artística i comunicativa; també ajuda a identificar i expressar convenientment les emocions... I jugar a imaginar que tot és possible!

 


GRUP TITELLES
 


Dimecres, de 17:30 a 19 h. De 6 a 8 anys.

Seguim jugant a aprendre teatre en aquesta nova etapa! A través del joc, entrarem al món del teatre, els personatges, les emocions, l’expressió oral i corporal. Aprendrem que cadascú és molt diferent i, alhora, igual; i prendrem consciència del nostre propi cos i emocions.

 


GRUP PALLASSOS
 


Dijous, de 17:30 a 19 h. De 8 a 10 anys.

Un grup que coincideix amb una etapa de desenvolupament molt important en la mainada. Aprofitarem la imaginació i les capacitats artístiques de cadascú per desenvolupar històries, personatges, titelles i treballar les habilitats comunicatives i l’expressió corporal dels participants. Identificarem el gran ventall d’emocions que podem mostrar i com les vivim.

 


GRUP COMEDIANTS
 


Divendres, de 17:30 a 19 h. De 10 a 12 anys.

El grup amb nens i nenes de més edat de l’Aula de Teatre. A través del treball en equip, aprofundirem en els conceptes bàsics del teatre, així com la creació de personatges i d’escenes. Expressarem les nostres emocions, inquietuds, i escoltarem els altres de manera activa.

 


GRUP PARAL·LEL
 


Dijous, de 17:30 a 18:30 h. De 7 a 12 anys.

Cantem plegats? Amb el Grup Paral·lel, l’alumnat trobarà un espai comú per poder dedicar al cant en grup, que sempre és un plaer! Treballarem la sensibilitat musical, el ritme i la melodia a partir de les cançons en grup; així com aprendrem conceptes bàsics de la tècnica vocal, interpretarem cançons i, es clar, les posarem en escena.


Més informació sobre els grups de teatre infantil
Més informació


Vols formar part de l’Aula de Teatre de Figueres?

MATRÍCULA


Calendari

PLA DOCENT
 

Top