TEATRE ADULTS

El grup de teatre per a adults és un grup heterogeni de persones interessades a treballar les seves habilitats en teatre des dels 20 anys en amunt. En alguns casos, adults d’aquest grup continuaran enfocant la seva trajectòria cap a grups de teatre locals, o, fins i tot, dedicar part de la seva carrera professional a les arts escèniques.

La creació de personatges, la improvisació o el treball d’escenes, per exemple, són eines del món del teatre que ajuden molt a desenvolupar habilitats expressives, la creativitat i la comunicació oral i corporal. Formar part d’un curs de teatre ens pot ajudar a resoldre o afrontar situacions quotidianes amb eines i recursos apresos a l’escenari. Perquè la vida és teatre! Els cursos de teatre per a adults són l’espai perfecte per desenvolupar i treballar aquestes eines, així com un espai idoni per fer créixer l’esperit artístic i teatral que tothom porta a dins.
 


GRUP ADULTS
 


Dilluns, de 20 a 22 h o dimarts, de 19 a 21 h. A partir de 20 anys.

El grup de teatre per a adults és un espai on socialitzar i divertir-se, compartir experiències teatrals... però, sobretot, són classes de teatre per desenvolupar la interpretació, l’expressió oral i l’expressió corporal. A través del treball de les escenes i les improvisacions, s’aprofundirà en el món del teatre i les arts escèniques. Es crearan petites peces teatrals per treballar la interpretació col·lectiva, el treball en equip i el treball del text.

 


GRUP MOLINO
 


Dijous, de 20 a 21:30 h. A partir de 20 anys.

El teatre musical és especial! Essent un gènere vistós que aprofita al màxim l’expressió corporal i oral dels actors i les actrius, mereix un grup de teatre específic per a ell. En aquest, es treballarà la interpretació de cançons de tota mena, incloent les del gènere de teatre musical; tant en grup com individualment. Es treballarà la tècnica vocal aplicada al cant, conceptes bàsics de llenguatge musical i l’escenificació i interpretació de cançons.


Més informació sobre els grups de Teatre Adults
Més informació


Vols formar part de l’Aula de Teatre de Figueres?

MATRÍCULA


Calendari

PLA DOCENT
 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top