TEATRE ADULTS

El grup de teatre per a adults és un grup heterogeni de persones interessades a treballar les seves habilitats en teatre des dels 20 anys en amunt. En alguns casos, adults d’aquest grup continuaran enfocant la seva trajectòria cap a grups de teatre locals, o, fins i tot, dedicar part de la seva carrera professional a les arts escèniques.

La creació de personatges, la improvisació o el treball d’escenes, per exemple, són eines del món del teatre que ajuden molt a desenvolupar habilitats expressives, la creativitat i la comunicació oral i corporal. Formar part d’un curs de teatre ens pot ajudar a resoldre o afrontar situacions quotidianes amb eines i recursos apresos a l’escenari. Perquè la vida és teatre! Els cursos de teatre per a adults són l’espai perfecte per desenvolupar i treballar aquestes eines, així com un espai idoni per fer créixer l’esperit artístic i teatral que tothom porta a dins.
 


GRUP ADULTS
 


Dilluns, de 20 a 22 h o dimarts, de 19 a 21 h. A partir de 20 anys.

El grup de teatre per a adults és un espai on socialitzar i divertir-se, compartir experiències teatrals... però, sobretot, són classes de teatre per desenvolupar la interpretació, l’expressió oral i l’expressió corporal. A través del treball de les escenes i les improvisacions, s’aprofundirà en el món del teatre i les arts escèniques. Es crearan petites peces teatrals per treballar la interpretació col·lectiva, el treball en equip i el treball del text.

 


GRUP MOLINO
 


Dijous, de 20 a 21:30 h. A partir de 20 anys.

El teatre musical és especial! Essent un gènere vistós que aprofita al màxim l’expressió corporal i oral dels actors i les actrius, mereix un grup de teatre específic per a ell. En aquest, es treballarà la interpretació de cançons de tota mena, incloent les del gènere de teatre musical; tant en grup com individualment. Es treballarà la tècnica vocal aplicada al cant, conceptes bàsics de llenguatge musical i l’escenificació i interpretació de cançons.


Més informació sobre els grups de Teatre Adults
Més informació


Vols formar part de l’Aula de Teatre de Figueres?

MATRÍCULA


Calendari

PLA DOCENT
 

Top