Aula de Teatre Eduard Bartolí

L'Aula de Teatre Eduard Bartolí és una federació d’entitats culturals i de teatre a Figueres, sense ànim de lucre. Som un punt de trobada d’entitats, grups de teatre de l’Empordà i persones de la comarca interessades a potenciar i promoure la vida teatral. Gràcies a aquesta confluència, vertebrem un grapat de projectes entorn del teatre i som una plataforma de participació ciutadana en l’àmbit cultural local.

L’Aula de Teatre de Figueres és el més visible. Tenim formació teatral per a totes les edats: teatre infantil, teatre per a joves i teatre per a adults. A més, oferim complements teatrals molt útils: acompanyament per a futurs actors o actrius, sessions addicionals de cant o dicció, assessorament per a discursos o exposicions...

 


INSCRIPCIONS DE L’AULA DE TEATRE OBERTES – CURS 2020-21.
MATRICULA’T A L’ATEB!

MATRÍCULA OBERTA
CURS 2020-21
 

PERQUÈ LA VIDA ÉS TEATRE!

ÚLTIMES NOTÍCIES

Manifest a favor del diàleg entre l’ajuntament i les associacions culturals en temps de pandèmia
11/9/2020

Manifest a favor del diàleg entre l’ajuntament i les associacions culturals en temps de pandèmia

La cultura és una eina que ens permet imaginar, ens fa pensar i ens obre nous móns que potencien la nostra capacitat de discerniment i el nostre criteri. És quelcom que tothom pot gaudir; sense importar l’edat, gènere o condició.

Per què fer teatre és bo per a la mainada (i no tan mainada!)
10/8/2020

Per què fer teatre és bo per a la mainada (i no tan mainada!)

Ho tenim molt clar: fer teatre és vida, i la vida és teatre! Apropar-se a les disciplines teatrals i escèniques és una molt bona manera de créixer en diversos aspectes, i en termes generals.

Engeguem curs 2020-21 amb novetats a l'Aula de Teatre!
10/1/2020

Engeguem curs 2020-21 amb novetats a l'Aula de Teatre!

A l’Aula de Teatre Eduard Bartolí estem molt contents de poder iniciar aquest curs 2020-21 amb un gran nombre d’inscripcions!

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top