PERQUÈ LA VIDA
ÉS TEATRE!
MATRÍCULA OBERTA CURS 2020-21
FAREU, EXPERIMENTAREU I VIUREU
EL TEATRE A FIGUERES!
Cursos de teatre
AGENDA TEATRAL
INFORMEU-VOS DE TOTES
LES NOVETATS!
AGENDA

Aula de Teatre Eduard Bartolí

L'Aula de Teatre Eduard Bartolí és una federació d’entitats culturals i de teatre a Figueres, sense ànim de lucre. Som un punt de trobada d’entitats, grups de teatre de l’Empordà i persones de la comarca interessades a potenciar i promoure la vida teatral. Gràcies a aquesta confluència, vertebrem un grapat de projectes entorn del teatre i som una plataforma de participació ciutadana en l’àmbit cultural local.

L’Aula de Teatre de Figueres és el més visible. Tenim formació teatral per a totes les edats: teatre infantil, teatre per a joves i teatre per a adults. A més, oferim complements teatrals molt útils: acompanyament per a futurs actors o actrius, sessions addicionals de cant o dicció, assessorament per a discursos o exposicions...

 


INSCRIPCIONS DE L’AULA DE TEATRE OBERTES – CURS 2020-21.
MATRICULA’T A L’ATEB!

MATRÍCULA OBERTA
CURS 2020-21
 

PERQUÈ LA VIDA ÉS TEATRE!

ÚLTIMES NOTÍCIES

Les arts escèniques: una mica d'història
5/20/2021

Les arts escèniques: una mica d'història

Hi ha oficis que van i vénen, segons les modes o les necessitats de la societat; i n’hi ha d’altres que sempre hi ha estat i que sempre hi seran. És el cas de les arts escèniques, l’ofici d’actriu i actor!

Entrevista a Tequatre
4/8/2021

Entrevista a Tequatre

Tequatre és una de les companyies que formen l'Aula de Teatre. Amb prop de 15 anys de trajectòria, fa poc han estrenat l'obra No hi ha lladre que per bé no vingui, que havia anat quedant aplaçada des del 2020, arran del Covid-19.

Per què les arts escèniques no moriran mai?
1/22/2021

Per què les arts escèniques no moriran mai?

La cultura no morirà mai! En temps en què sembla que estigui arraconada pel consum de nous formats o per pandèmies, les arts escèniques brillen i brillaran amb més força que mai, perquè...

Manifest a favor del diàleg entre l’ajuntament i les associacions culturals en temps de pandèmia
11/9/2020

Manifest a favor del diàleg entre l’ajuntament i les associacions culturals en temps de pandèmia

La cultura és una eina que ens permet imaginar, ens fa pensar i ens obre nous móns que potencien la nostra capacitat de discerniment i el nostre criteri. És quelcom que tothom pot gaudir; sense importar l’edat, gènere o condició.

Top